Historie

I midten af forrige århundrede blev den nye chaussevej fra Århus over Silkeborg-Herning til Ringkøbing anlagt. Omkring midten af 1850´erne var den nået gennem Videbæk-området, og som den første bygning her blev kroen bygget.

Den første kromand var Jens Lund, som drev kroen til 1895, hvor han solgte den til Chr. Westergaard.

Kroen var „privilegeret kro„ med alle heraf følgende rettigheder og forpligtelser. Den 24. april om aftenen 1907 nedbrændte kroen, men Westergaard fik den genopbygget i den smukke skikkelse, den stadig udviser.
Videbæk kro skiftede nu navn til Westergaards Hotel. Chr. Westergaard døde i 1927, men hans enke fortsatte driften til hendes død i 1938.

Datteren, Dina og hendes mand Søren Fæster fortsatte driften til 1974.

Efter otte turbulente år, blev hotellet overtaget af John Larsen og Peter Westergaard, som drev hotellet frem til 1987, hvor hotellet blev overtaget af Rita Hald og Paco Monagas Sanchez.

I marts måned 1997 overtog Ove Jørgensen, Hotel Vildbjerg, og Bent Graakjær driften af hotellet. Månederne forinden gennemgik bygningerne en gennemgribende renovering.

Efter fire år blev Hotel Vildbjerg købt ud, hvorefter Hildigunn og Bent Graakjær alene har stået for driften af hotellet.

Hotellet er løbende blevet holdt renoveret og er i stadig udvikling, så man fortsat oplever et nyt hotel i gamle rammer.